Home Afrikka Lempeä joulu Mauritiuksella

Lempeä joulu Mauritiuksella

by Timo Hirvonen
joulu Mauritiuksella
Tarinoiden taival:FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Aurinko on niin kirkas, että silmiin sattuu. Silmiä siristäen tiputan aurinkolasit alas otsalta ja maailma muuttuu hetkessä lempeän pehmeäksi.

20171219-094820-MA

Tuntuu lähes rikolliselta tai ainakin vähän syylliseltä olla näin onnellinen, kunnes muistan: tämä on minun elämäni. Minä saan valita, miten hidastan ja mikä juuri tässä hetkessä tuntuu parhaimmalta.

Syntymäpäivänäni sain mahdollisuuden valita itselleni ja perheelleni lahjaksi aikaa olla yhdessä. Kuinka ihanaa onkaan istua täällä yhteisessä ruokapöydässä kiireettömästi monta kertaa päivässä usean viikon ajan? Se jos mikä tuo mieleeni maailmanympärimatkan parhaat hetket.

Täällä Mauritiuksella saan viettää päivittäin aikaa jokaisen lapsen kanssa yhdessä ja taas erikseen. Entäpä ne ajattomat hetken, kun saan ihmetellä tähtitaivaan äärettömyyttä miehen kanssa ja pussailla kelloon katsomatta. Eikö se ole sitä joulun taikaa?

20171219-045748-MA

Olen onnekas, koska ympärilläni on paljon viisaita ihmisiä. Viimeisimmäksi olen oppinut jo ystäviksi muuttuneilta asiakkailtani siitä, ettei elämään tarvitse vetää liian tiukkoja rajoja. On vapauttavaa nähdä eri tapoja olla itselleen armollisempi.

20171219-075147-MA

Rakas ystäväni totesi muutama viikko sitten, että matkustaminen on kuulemma minun happy place. Hetken miettimisen jälkeen, voin myöntää ystäväni olevan oikeassa. Pääsen ja pääsemme ihan uudelle rentoutumisen levelille matkalla, jolloin luppoaikaa jää oikeasti yhteiselle olemiselle ja arjen täyttävät ruuhkavuodet treenikuskailuineen, pyykinpesuineen ja muine töineen jäävät kotiin.

Tämän viestin myötä haluan toivottaa perheelle, ystäville ja armaille blogin lukijoille lempeää joulua! Me vietämme sitä huomenna yhdellä maailman kauneimmista rannoista, Ile Aux Cerf -nimisellä saarella.

Mauritiuksen ensitunnelmista pääset lukemaan tästä.

joulu Mauritiuksella

You may also like

2 comments

Tarinoiden taival • Kaamosloma Mauritiuksella? - Plussat ja miinukset 30 joulukuun, 2017 - 20:26

[…] Vietimme joulun molemmin puolin kaksi viikkoa Mauritiuksella. On vapauttavaa olla miettimättä paistaakohan huomenna aurinko tai montakohan päivää vesisade kestää. Pimeyden painostavuuden ymmärtää vasta, kun on useamman päivän nauttinut auringonvalosta ja sen tuomasta hyvästä fiiliksestä. Lempeästä joulusta Mauritiuksella voit lukea tästä. […]

Reply
Tarinoiden taival • Mauritius lasten kanssa – ensitunnelmia 1 tammikuun, 2018 - 19:48

[…] Elämämme ensimmäinen äkkilähtö – Mauritius Kaamosloma Mauritiuksella? – Plussat ja miinukset Lempeä joulu Mauritiuksella […]

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.