Home Aikuiset Matkustaa Miltä tuntuu, kun unelmista tulee totta?

Miltä tuntuu, kun unelmista tulee totta?

by Heini Hirvonen
malaysia
Tarinoiden taival:FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Pienen pieni ajatus alkaa kytemään mielessä. Aluksi se on pelkkä häivähdys, mutta pian liekki alkaa vaatimaan enemmän ja enemmän tilaa. Hiljaa se kuiskii korvaan: milloin aiot toteuttaa unelmasi, jos et nyt? Tuleeko sellaista aikaa koskaan?

Tarinoiden Taival on matkablogi Heinin ja Timon sekä Lauran 9v, Emman 8v ja Hannan 11kk maailmanympärimatkasta ja niistä monista tulevista matkaelämyksistä sen jälkeen. Uskokaa tai älkää maailmanympärimatkan jälkeinen reissukin on buukkausta vaille valmis.

Blogiajatus lähti pikku hiljaa elämään omaa elämäänsä. Puolentoista vuoden aikana matkavalmisteluita kertyi suunnitelma jos toinenkin. Mietimme, että niistä voisi olla iloa vastaavaa matkaa suunnitteleville. Matkatarinoiden kautta haluamme jakaa matkustamisen elämyksiä ja näyttää miten myös lapset rakastavat uusia kulttuureita ja kuin huomaamattaan kasvavat avarakatseisiksi maailmankansalaisiksi.

20160402-110915-US
Japanilainen puutarha, San Francisco, California, USA

Blogimme nimestä Tarinoiden Taival saamme kiittää poikkeuksellisen lahjakasta tarinankertojaa eli Kaukokaipuun Nellaa, joka lähti kanssamme ennakkoluulottomasti pallottelemaan nimivaihtoehtoja, kun meillä ajatuksenjuoksu alkoi jo jumittamaan. Nellan kauniisiin matkatarinoihin pääset tutustumaan osoitteessa kaukokaipuumatkablogi.net

Moni on meiltä kysynyt, että miksi unelmamme on juuri maailmanympärimatka? Vastaus on helppo: haluamme antaa kiireetöntä aikaa kaikkein rakkaimmille ja samalla yhdistää sen uuden kokemiseen ja näkemiseen maailmalla. Ei ole salaisuus, että unelmien toteutuminen maistuu kuplivalta onnelta, riemunkiljahduksilta, märiltä lapsenpusuilta ja hyvällä tavalla jännittävältä itsensä ylittämiseltä. Ylpeitäkin rohkenemme olla, että uskalsimme.

20160313-115806-FI
Mitä jos sinäkin kokeilisit hidastaa hetkeksi ja miettisit:
Mikä on sinulle merkityksellisintä elämässä?
Mihin haluat käyttää aikasi?
Mikä tekee sinut onnelliseksi?
20100705-135527-ES
Matkalla Léoniin, Castilla y Léon, Espanja

Unelmien ei tarvitse olla maailman kokoisia. Riittää, kunhan on onnellinen. Tervetuloa mukaan! Me olemme jo ilmassa. Uskallatko sinä hypätä?

You may also like

2 comments

Heiko Moeller 18 huhtikuun, 2016 - 07:22

Nice pic of your family ! Enjoy your time !
BR
Heiko

Reply
Chris Carrara 18 huhtikuun, 2016 - 14:58

Olet onnekas! Nauti kaveri! Toivottavasti nähdään Suomessa yhden päivän.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.