Home Arvostelut & Arvonnat Lapsiperheen Clarion Hotel Helsinki

Lapsiperheen Clarion Hotel Helsinki

by Heini Hirvonen
Tarinoiden taival:FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Lapsiperheen Clarion Hotel Helsinki

Olet varmasti pohtinut monena unettomana yönä sitä, että montako matkabloggaajaa mahtuu Clarion Hotel Helsingin suihkuun yhtä aikaa? Entä mikä on Mannequin Challenge? Eipä hätää, ne selviävät tämän postauksen videoissa, kuten myös se, mitä Clarion Helsingillä on tarjota lapsiperheelle.

20170120-034449-FI

Nordic Bloggers’ Experience

Hotel Clarion Helsinki tarjosi Matkamessujen Nordic Bloggers’ Experience –isäntäbloggaajille, kuten meille, mahdollisuuden yöpyä hotellissa NBE-bileiden jälkeen. Hotellivierailu ei ollut aivan perinteinen pressi vaan kokeilimme mm. LiveShareTravel –matkablogin ihanan Terryn innoittamana montako matkabloggaajaa mahtuu suihkuun teemalla #ShowerwithTerry.

When in Helsinki you have to #ShowerWithTerry (even if it's a dry one to check how many people you can fit in a hotel shower)

Julkaissut Sarah Lee 20. tammikuuta 2017

NBE Mannequin Challenge

Mannequin Challenge on viraali nettivideotrendi, jossa ihmiset pysähtyvät paikoilleen mallinukkejen tavoin samaan aikaan kun ihmisiä kiertävä kamera kuvaa heitä. Matkabloggaajat ovat tietysti aina kuumien trendien harjalla, joten tsekkaa tästä meidän freeze – dance -video.

Vaikka meillä riitti juttua hauskojen ulkomaisten ja suomalaisten bloggareiden kanssa pikkutunneille asti (ilman lapsia siis), mietimme tietysti, että voisiko tänne tulla viettämään aikaa lasten kanssa? Hotelliesittelyn ja vuorokauden kokemuksen jälkeen, diggasimme lapsiperheenä kahdesta asiasta: kattouima-altaasta ja brunssista.

Lapsiperheen valinnat Clarion Hotelli Helsingissä

1. Lasten kanssa uimaan katolle

Hotel Clarionin Roof Top & Terrace –pool on mielenkiintoinen konsepti näin talvisaikaan. Sanan varsinaisessa merkityksessä uima-allas sijaitsee katolla 16. kerroksessa, mutta moniko tietää, että katolla uidaan täysin ulkotiloissa? Sekös mikä on elämys erityisesti lapsille.

Kävimme ihmettelemässä allas-alueelta avautuvia huiman kauniita näkymiä aamulla auringonnousun aikaan, jolloin altaan kuuma vesi höyrysi kadoten pakkasilmaan. Kaikki seinät ja uima-allas itsessään ovat lasia, joten sekä ulkoterassialueelta että uima-altaan pohjasta (kyllä!) oli hienot näkymät Helsingin. Uima-altaan yhteydessä sijaitsevat myös kuntosali, saunatilat ja ulkoilmaterassi.

Roof Top Pool

  • Uima-allas ja sauna avoinna aamuisin: klo 06-11 ja iltaisin klo 17-22
  • Kuntosali avoinna: klo 06-11
  • Vain hotellin asiakkaille

20170120-033737-FI

2. Hyvää ruokaa lasten kanssa

Tiedätkö kuka on Marcus Samuelsson? Hän on etiopialaista syntyperää oleva ruotsalainen huippukokki, joka on tullut tunnetuksi mm. New Yorkin Red Rooster ja Aquavit –huippuravintoloistaan. Samuelsson on voittanut Top Chef Master –kilpailun ja kokannut mm. Michelle Obaman kanssa Good Morning America –aamushow:ssa.

Samuelsson on suunnitellut Clarion hotelliketjun ravintolakonseptit hotellin kaikissa pohjoismaisissa ravintoloissa. Manhattanilaistyylistä illallisravintolaa emme ehtineet testata, mutta aamiaisbuffa oli tavallista hotellitarjontaa laadukkaampi ja monipuolisempi. Tänne voisimme kuvitella tulevamme ystäväperheiden kanssa sunnuntaibrunssille. Oheinen kuva on illallisravintolasta, koska unohdimme nälissämme kokonaan kuvata aamiaista. Alla olevasta bloggaripostauksista pääsee kuitenkin kurkistamaan, miltä aamiaispöytä näyttää.

20170119-212338-FI

Kitchen & Table

  • Illalliravintola avoinna päivittäin: klo 17-22
  • Brunssi hotellin ulkopuolisille vieraille avoinna: sunnuntaisin klo 8-11
  • Brunssin hinta hotellin ulkopuolisille vieraille: aikuiset 25€, lapset 4-14 -vuotta 12,5€, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Nordic Bloggers’ Experience ja Hotel Clarion Helsinki.

20170120-033258-FI

Lue lisää Hotel Clarion Helsingistä:


Hotel Clarion
Siveltimellä
Huge Passion for Life
Pää pilvissä

20170119-212826-FI

20170119-213729-FI

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.