Home Maailman ympäri Maailma odottaa jo. Mites ne valmistelut?

Maailma odottaa jo. Mites ne valmistelut?

by Heini Hirvonen
Viewport in Chateu
Tarinoiden taival:FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Elämä se tanssii omaa tangoaan.

Kaiken piti olla jo valmista, mutta jotenkin kävi niin, ettei ollutkaan. Ja hyvä niin. Mitä enemmän sitä matkustaa, sitä rennommin sitä osaa olla huolehtimatta asioista liikaa tai liian aikaisin. Sanotaan, että asioilla on tapana järjestyä.

Muutama päivä sitten saimme kotimme vuokrattua hurmaavalle perheelle. Tuntuu hyvältä ajatella, että kodissamme raikuu lasten äänet ja ettei puutarha villiinny yksinään. Pienet sormet saavat poimia mansikoita ja mustikoita. Paljon on pakkaamista ja järjestelyä edessä, jotta kotimme voi hyvillä mielin antautua uusille isännille ja emännille. Sanomattakin on selvää, ettemme ole vielä aloittaneet. Ehtiihän sitä.

20140716-031403-US
New Yorkissa paluulentoa odotellessa. Vielä 8 tunnin odottelunkin jälkeen hymyilyttää.

Pakkaamista olemme vähän jo ajatelleet. Matkarattaista pitäisi mutteria kiristää, että pysyisi kasassa. Apteekista on haettu sitä sun tätä, mutta on niin mukava unohtua juttelemaan tuttujen farmaseuttien kanssa ja huomata unohtaneensa puolet listasta. Vaatteita ei rinkkaan monta mahdu, mutta kyllä niiden pakkaamiseen oma aikansa menee. Montako vaippaa pitäisi pakata mukaan. Entä miten ihmeessä kaikki tarvittava saadaan kätevästi mahtumaan käsimatkatavaroihin. Muistilistan 60:stä kohdasta puolet odottaa tarmonpuuskaa. Ehtiihän sitä.

20160408-105123-US
Miten sitä voikaan rakastaa kahvia niin paljon. Erityisesti väsyneenä.

Pihassa on pyörinyt noita renkaidenpotkijoita. Niin, se auto piti myydä. Arvaatte varmaan, että siinä pihassahan se edelleen nököttää. Ehkä sitten matkan jälkeen. Tai ehkä ensi viikolla. Kuka tietää. Ehtiihän sitä.

Tänne matkablogiin taisi livahtaa, että kaikki majoitukset ja autovuokrat on hoidettu. Ettemme uskaltaneet olla varaamatta niitä etukäteen. Hah. Alkuinnostuksen jälkeen muut asiat hyppäsivät kuitenkin asialistan kärkeen. Mutta jos vaikka ne Rio de Janeiron majoitukset varaisi kuitenkin. Siellä kun taitaa olla jotain pientä urheilutouhua tuossa elokuussa. Mutta niin, kattellaan.

Maailma odottaa jo. Tulossa ollaan. Kyllä me hyvin ehditään!

20160408-105124-US
Lennolla kohti Los Angelesia.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.